Mitt navn er Eli Andrea Foss Baldersheim, og jeg har alltid hatt en brennende interesse for hund. Som liten var lykken aldri større enn da jeg fikk tilbringe tid med min tante og onkels schäfere, og første hund, en 4-5 år gammel dachshann, kom i hus da jeg var 9 år. Ikke den enkleste hunden, men en jeg lærte mye av. Da jeg var 12 fikk jeg min første belger, en tispe ved navn Black Hawkwind's Dibah. Med henne var det gjort - min fascinasjon for rasen var begynt.

I 2007 mistet vi dessverre Dibah i en alder av 14 år. Det tok ikke lang tid før vi innså at livet uten belger var fryktelig tungt, og i februar 2008 kom groenendaelen Luno des Champs du Trêfle til Bergen. En lykkepille av en hund som fungerer som muntrasjonsråd samt hobbyhund. Vi trener litt agility, samt spor på hobbybasis. Noen utstillinghund er nok Luno ikke, og siden interessen for dette gradvis vokste seg større var jeg ikke sen å be da min mor tilbød meg å bli med som medeier i en tervuerentispe født desember 2009, NordJV-10 Nemi des Champs du Trêfle. En vakker og sjarmerende ung dame med bøtter av personlighet og vilje, vi er riktig fornøyde med.

Interessen for avl var også noe som stadig lå der og ulmet, og i slutten av 2010 søkte jeg om kennelnavn. Av forskjellige grunner hadde jeg besluttet at Luno ikke skulle gå i avl, men da han betyr enormt mye for meg ville jeg gjerne ha ham med på et vis. Navnet ble da Cor Lunare, Lunos (eller månens) hjerte på latin. Endelig godkjennelse av navnet ble sendt fra NKK 26. april 2011.

I august 2011 kom det nok en tispe til hit, Nizhoni's Timeless Design 'Jolie', eid sammen med oppdretter Iselin Wang. Hun er fortsatt en valp, men virker veldig lovende på alle måter og jeg gleder meg til å se henne vokse til.

Første kull vil ikke bli på noen år, og jeg vil benytte tiden til å fortsette å lære frem til da. Mitt mål er å få frem velbygde belgiske fårehunder av god type som kan fungere både som utstillingshunder og treningskamerater, samt være gode familiemedlemmer.  Så får vi se hva framtiden bringer =)

Eli Andrea Foss Baldersheim
Bergen, Norge.
Om meg